WordPress webshop

wordpress logoAntallet af WordPress webshops stiger hver dag, og det ser ikke ud til at stoppe. Tvært imod ser det ud til, at WordPress bliver fremtidens CMS-system for webshop-ejere.

Grunden til at WordPress er blevet så populært er fordi:

  • WordPress er brugervenligt
  • Det er et open source CMS-system
  • Der findes nogle gode plugins, som kan skabe fantastiske webshops

Jeg kan hjælpe dig med din WordPress webshop

Inden jeg fortæller mere om WordPress webshops, så kan jeg starte med at introducere mig selv. Mit navn er Kasper, og jeg arbejder til daglig som WordPress ekspert. Det har jeg gjort i mere end 6 år nu. Jeg har sat utallige hjemmesider op i WordPress, herunder rigtig mange webshops.

Så hvis du ikke gider at bruge mange timer på at lære alt det tekniske, som for eksempel:

  • Installation på eget webhotel og eget domænenavn
  • Installation og opsætning af webshop-plugin
  • Installation og opsætning af design/theme
  • Installation og opsætning af betalingsmodul

Så kan jeg sagtens hjælpe dig med din WordPress webshop. – Og det behøver på ingen måde at blive dyrt for dig. I forhold til mine konkurrenter har jeg en timepris, som er mere end 50% lavere. Min timepris lyder på 499 kroner ekskl. moms.

Hvis du ikke er interesseret i, at jeg arbejder på timebasis, så har jeg lavet en såkaldt “Komplet WordPress webshop løsning”. I denne løsning får du mig til at sætte hele din webshop op, så den er køreklar. Desuden sparer du rigtig mange penge ved at købe min løsning frem for at hyre mig på timebasis. Løsningen indeholder:

Komplet webshop løsning
7500 DKK
Installation af WordPress på webhotel og domæne
Installation og opsætning af webshop plugin
Installation og opsætning af betalingsmodul
Installation og opsætning af design/theme

* Hvis du ikke allerede har domæne og webhotel, er det også noget, jeg kan hjælpe med til en meget lav pris.

Domæne

Det først du skal gøre er at købe et domæne. Der er ikke forskel på kvaliteten af domæner, som der for eksempel er ved webhosting. Af den grund kan det i princippet være ligemeget, hvor du køber dit domæne henne. De billigste domæner finder du hos Webhosting.dk.

Hosting

Nu skal du finde et sted, hvor du vil hoste din webshop. Der er stor forskel på hosting, og af den grund vil jeg hjælpe dig godt på vej. Først og fremmest er det vigtigt, at du vælger en webhost med gode oppetider og med god support.

Jeg har gennem årene stiftet bekendtskab med næsten alle de danske hotingvirksomheder. Fælles for næsten alle er, at de lover mere end det, de holder. En webhost som Meebox tilbyder en oppetidsgaranti på 99,9%, men de har næsten altid problemer med deres servere.

Jeg har kun én host, jeg kan anbefale, og det er Meebox. De tilbyder 24/7 dansk support, og derudover har de en oppetid på 99,99 % om måneden.

Deres webhoteller meget hurtige, og fungerer rigtig godt med en WordPress webshop.

Husk på at hvis du ikke selv vil stå for alt det tekniske, så kan jeg sagtens hjælpe dig – også med hosting og domæne. Du kan desuden kontakte mig ved at klikke her!

Plugins

Før du overhovedet begynder at tænke på design/betalingsmodul og lignende, så skal du finde et plugin, der kan håndtere selve webshoppen. Jeg anbefaler til enhver tid WooCommerce. WooCommerce er et fantastisk plugin, som giver dig mulighed for at drive en rigtig god WordPress webshop.

WooCommerce er et gratis plugin og er udviklet af WooThemes. Det er uden tvivl det mest brugte WordPress webshop plugin til WordPress.

Design/Theme

I min verden er designet noget af det allervigtigste ved en webshop. Når du skal finde et design til din webshop, er der et hav af forskellige themes at vælge imellem. De koster mellem $45 og $63. Efter du har købt designet, skal det installeres på din hjemmeside og derefter opsættes efter behov.

Hvis du ikke har erfaring med at sætte et theme op, kan det godt være uoverskueligt. De fleste themes har en ” theme editor”, hvor du kan tilpasse designet. I langt de fleste tilfælde kræver det “desværre”, at du har erfaring med programmering (HTML og CSS).

Alt dette er selvfølgelig noget, der indgår i min webshop løsning.

Betalingsmodul / Betalingsgateway

Når du har styr på både domæne, hosting, plugin og design, så skal du finde et betalingsmodul. Der findes rigtig mange forskellige betalingmoduler – nogle er gratis, imens andre er betalte. Derudover er nogle selvfølgelig også bedre end andre.

Hvis du vil modtage Dankort, så skal du have en indløsningsaftale med NETS eller en anden indløser. Den aftale gør det muligt at tage imod Dankort. Det koster dog 1000 kroner i oprettelse og derefter et årsabonnement på 1000 kroner. Du kan læse mere om indløsningsaftalen her!

Men lad os gå videre til betalingmodulerne:

Gratis betalingsmoduler

Hvis du ikke har brug for at modtage Dankort, så findes der gratis betalingsmoduler. Du kan sagtens bruge PayPal som betalingsmodul. Her kan du i princippet tage imod alle de gængse kreditkort (Mastercard, JCB osv.) undtagen Dankort. Du kan desuden også godt modtage VISA/Dankort, hvilket rigtig mange danskere har.

Ulempen ved PayPal er, at din kunde bliver viderestillet til PayPals eget betalingsvindue. Det kan godt medføre, at nogle kunder falder fra. Det er dog vigtigt at understrege, at dine kunder ikke behøver at oprette sig som PayPal-bruger.

Betalte betalingsmoduler

Hvis du gerne vil modtage Dankort, er det udover en indløsningsaftale med NETS, også nødvendigt med et betalt betalingsmodul. Disse moduler tager netop imod Dankort samt alle de andre korttyper.

Jeg vil anbefale QuickPay, som let kan integreres med WooCommerce. Derudover koster det ikke ret meget. Med et betalt betalingsmodul som QuickPay får kunden også lov til at blive på din hjemmeside. – Og det er altså en kæmpe fordel!

Skal jeg hjælpe dig med din WordPress webshop?

Hvis du ikke selv gider at bruge tid på alt det tekniske, så kan jeg sagtens hjælpe dig. Jeg har lavet en komplet webshop løsning, som du kan se herunder:

Komplet webshop løsning
7500 DKK
Installation af WordPress på webhotel og domæne
Installation og opsætning af webshop plugin
Installation og opsætning af betalingsmodul
Installation og opsætning af design/theme

Hvis du først vil se noget af mit tidligere arbejde, så kan du herunder se et udpluk af hjemmesider/webshops, jeg har sat op i WordPress:

Deadlift.dk
WorstSkateboarder
Serverfruit.com

Hvis du vil høre mere eller har lyst til at købe løsningen, så kan du kontakte mig herunder:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

/Kasper