WordPress ekspert med mere end 6 års erfaring

wordpress logoBrug for en WordPress ekspert?

Du har sandsynligvis brug for en WordPress ekspert. Du har måske ikke selv ret meget kendskab til HTML, CSS og PHP. Du har måske af og til små-justeringer, som du gerne vil have ændret, men som du ikke kan, da du ikke selv har “evnerne” til det.

Hvis du kan se dig selv i en af de ovenstående situationer. Ja, så er du landet det helt rigtige sted!

PS. Hvis du allerede nu vil høre om min timepris og løsninger, så klik her.

Har du brug for en wordpress konsulent? Klik her for at kontakte mig!

Du behøver ikke selv at kode!

Mit navn er Kasper, og jeg har arbejdet som WordPress konsulent i knap 6 år. Med andre ord kan man godt kalde mig for en erfaren gut inden for feltet. Jeg har kendskab til diverse programmeringssprog og kan derfor klare alt i WordPress.

Fordelen ved at en WordPress udvikler hjælper med din hjemmeside er, at du kan fokusere på det, du er bedst til. Samtidig med det kan du slippe bekymringerne om din hjemmeside.

Af og til er det ikke kun mig, der står for din hjemmeside. Jeg har et par freelancere tilknyttet, som også arbejder med WordPress dag ud og dag ind. Vi er alle passioneret omkring programmering og selvfølgelig dygtige. Vi er desuden 100% dansk hvilket også gør, at du undgår misforståelser. Du kan altså godt droppe at hyre en udenlandsk freelancer, som kokser i det konstant.

Markedets billigste wordpress ekspert

Selvom ekspertisen er i top, så formår vi at have markedets laveste timepris. Imens vores konkurrenter har en fast timepris på DKK 1499 ekskl. moms, så ligger vores på – og hold godt fast – DKK 499 ekskl. moms. Selvom vi er billigere, ændrer det ikke på, at vi arbejder koncentreret og er meget produktive. Læs blot nogle af mine referencer nederst på siden.

Min WordPress hjælp

Gennem årene har vi løst et utal af opgaver. I princippet er der ikke noget, vi ikke kan løse. Herunder har du dog nogle eksempler på opgaver, som vi har løst for tidligere kunder:

WordPress hjemmeside

At udvikle en WordPress side er kort fortalt mit kerneprodukt. Det er vigtigt at nævne, at der her ikke altid er tale om standardløsninger. Du behøver altså ikke gå på kompromis med et tema/template. Hvis du til gengæld har fundet et tema, som du gerne vil have ændret efter dine behov, så kan vi også klare det.

Men ellers kan vi udvikle en WordPress hjemmeside helt fra bunden. Vi tilpasser dine behov og sørger for at inddrage dig så meget som muligt. Husk at du kan se mine referencer nederst på siden.

Flytning

At flytte en hjemmeside kan være meget uoverskueligt. Der er så mange faktorer, som spiller en kæmpe rolle for, at du ikke mister placeringer i Google. Vi sørger for, at din hjemmeside hurtigt bliver flyttet til den valgte host. – Og processen sker selvfølgelig uden problemer.

Google analytics

En af vores mindre opgaver er for eksempel at få Google Analytics integreret korrekt. Hvis du ikke helt ved, hvordan man gør, så er det bedst at lade professionelle stå for arbejdet. Det er en opgave, som vi plejer at løse på meget kort tid.

Hastighedsoptimering

En hjemmeside skal helst loade dets sider på 2 sekunder eller mindre. Desværre er der alt for mange sider, som tager langt over 2 sekunder at loade. Vi havde på et tidspunkt en kunde med en webshop. Deres side tog 32 sekunder at loade. Vi fik det skåret ned på cirka 2 sekunder ved hjælp af de rigtige værktøjer.

Hvis man ikke har erfaring med hastighedsoptimering, kan det være en jungle at gå rundt i. Derfor tilbyder vi også at optimere hastigheden på din hjemmeside.

Implementering af design

Hvis du står med et færdigt design, som skal omsættes til kode. Så kan vi også hjælpe dig med det. Under processen sørger vi for at levere præcise implementeringer, der lever op til designet, du har fået udviklet. Derudover sørger vi for, at designet er søgemaskineoptimeret og hastighedsoptimeret.

Installation

Vi kan også hjælpe dig med at få installeret WordPress på dit domæne. Hvis du ikke selv har evnerne, kan vi hurtigt fikse det for dig.

Justeringer

Hvis du har nogle små-justeringer, så er det selvfølgelig også noget, vi kan klare hurtigt og til en lav pris. Eksempler på justeringer kan være:

  • Opdatering af WordPress og plugins
  • Programmeringsfejl
  • CSS-ændringer
  • Meget andet!

Hvis du jævnligt skal have løst små-justeringer, så kan det være en idé at kigge på vores såkaldte “klippekort”.

Klippekort

Klippekortet anbefaler vi, hvis man jævnligt har små rettelser og justeringer, som der blev nævnt ovenfor. Med et klippekort får du, hvad der svarer til 10 timers arbejde. Du sparer dog 10%

Vores klippekort bestående af 10 timers arbejde koster kun DKK 4491 ekskl. moms.

Søgemaskineoptimering

Noget af det vi arbejder allermest med er at sørge for, at kundens hjemmeside er SEO optimeret. Som du sikkert ved, er søgemaskineoptimering grundlaget for, at du kan blive set på Google – og derved tjene penge. Problemet er, at mange hjemmesider ikke er SEO-venlige i forhold til søgemaskinerne. Derfor går vi ind og kigger på det og sørger for, at din side fungerer perfekt.

Vi tilbyder også at lave decideret SEO hjælp. Med det mener vi, at vi decideret går ind og skriver attraktive title tags og meta descriptions, som tiltrækker besøgende.

Sikkerhed

I takt med at internettet er vokset gevaldigt, er der desværre også flere og flere, som synes, det er sjovt at hacke hjemmesider. Dette kan man heldigvis forebygge ved brug af forskellige plugins og andre værktøjer. Når vi sikrer din hjemmeside, gør vi ikke kun brug af simple plugins. Vi går ind og ændre på forskellige parametre således, at hackers får meget svært ved at nedlægge din hjemmeside.

Andre opgaver

Dette er selvfølgelig et udpluk af, hvad nogle af vores opgaver har drejet sig om. Vi kan klare det meste, og det eneste du skal gøre er at kontakte mig på mail: hej@toftbraun.dk

Du kan også klikke her, hvis du vil kontakte mig via min kontaktformular.

Portfolio/Referencer

Deadlift.dk
WorstSkateboarder
Serverfruit.com

 

Kommunikation

For mig er det vigtigt, at vi laver vores arbejde ordentligt. For at undgå misforståelser og lignende, lægger jeg derfor stor vægt på tæt kommunikation mellem mig og kunden. Jeg foretrækker at bruge Skype, da det er hurtigt, nemt og til at finde ud af.

Jeg er dog også åben for alternativer. Det vigtigste for mig er bare, at kunden hele tiden kan følge med i udvikling, så vi derved undgår misforståelser.

Du er nu nået igennem min “salgstale”. Godt klaret! Hvis du kunne være interesseret i, at jeg skal hjælpe dig, så skal du være mere end velkommen til at kontakte mig på mail: hej@toftbraun.dk eller via min nedestående kontaktformular. Det er på ingen måde forpligtende, så det er bare om at smide en email afsted. Jeg skal nok svare inden for få timer, med mindre du kontakter mig om natten!

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked

Uanset hvad ønsker jeg dig en rigtig god dag!

/Kasper