Webudvikler med mere end 6 års erfaring

Mit navn er Kasper, og jeg arbejder til daglig som webudvikler på freelance basis. Jeg har 6 års erfaring inden for branchen og har derfor arbejdet med mange forskellige opgaver. Jeg hjælper alle typer virksomheder og sætter pris på, at begge parter er tilfredse.

Uanset om du skal have lavet små-justeringer, en helt ny firmaside eller en webshop. Så kan jeg hjælpe dig med opgaven.

Klik her for at kontakte mig over e-mail

Jeg tilbyder…

1438357849_gallery

Webdesign

Næsten halvdelen af dine besøgende, bruger mobiler og tablets. Af den grund er et responsive design altafgørende. Jeg udvikler hjemmesider i et responsive design. Derudover har jeg en dygtig designer tilknyttet, som kan lave logo, banner, reklame, flyers med mere.

1438357844_news

Webudvikling

Jeg har mange års erfaring inden for markedets mest kendte teknologier. Alle mine hjemmesider bliver sat op i et brugervenligt CMS-system, således at kunden har mulighed for at ændre siden – uden at have kendskab til programmering.

1438357858_statistic

Online marketing

At være synlig på nettet handler ikke kun om at have en hjemmeside. Hjemmesiden skal kunne ses af Google, Bing og alle de andre søgemaskiner. Alle mine hjemmesider er SEO-venlige. Det betyder, at din hjemmeside kan findes i søgemaskinerne.

 

Hvorfor bruge mig?

Fordi jeg:

  • er en erfaren gut
  • har gode kompetencer
  • sætter kundens ønsker i fokus
  • overholder deadlines
  • har lave timepriser (499 kroner i timen)
  • arbejder effektivt

Referencer

Deadlift.dk
WorstSkateboarder
Serverfruit.com

Udtalelser

Hør her hvad mine kunder synes om mig!

default image

"Vi hyrede Kasper til at lave vores hjemmeside. Sammen fandt vi et passende design. Kasper holdte os opdateret under hele processen og blev hurtigt færdig med opgaven."

Tina marinesalg.dk July 31, 2015

default image

"Kasper har udviklet vores hjemmeside. Derudover har han hjulpet os igang med online markedsføring. Resultaterne er gået over al forventning. Vi ligger nummer 1 på mange keywords og har over 15.000 besøgende om måneden. Det kan vi kun takke Kasper for."

Mikkel HHXelev.dk July 31, 2015

default gravatar

"Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Kasper i forbindelse med et redesign af min hjemmeside. Kasper var hurtig, flink, hjælpsom og reel under hele processen. Han kan sit kram, og jeg kan varmt anbefale ham."

Anders Håndvægten.dk ffff July 31, 2015

Kunne et samarbejde med mig lyde interessant?

Du er mere end velkommen til at kontakte mig herunder. Jeg vil hellere end gerne høre, hvad jeg kan hjælpe dig med. Det er naturligvis 100% uforpligtende. Jeg vil svare dig inden for 1-2 timer.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked

/Kasper